top of page

Kyllä NAISETkin osaa. :)

Jep, olen sen tiennyt jo jonkin aikaa, mutta Metsälehdessä (linkki alla) on hyvä juttu moottorisaha hommista aloittelijoille sekä polttopuiden teosta. Juttu on hyvin kirjoitettu ja täyttä asiaa. Aikaisemmin hakkuukoneenkuljettajana työskennellessäni tapasin (savossa) työskentelevän naispuolisen hakkuukoneenkuljettajan. Hän oli juuri valmistunut Valtimon ammattikoulusta ja oli harjoittelun jälkeen päässyt töihin samalle yrittäjälle jonka luona suoritti työharjoittelun. Jälkeenpäin satuin kuulemaan tutulta opettajalta, että "tytön" työnantaja oli kehunut työnjälkeä yms. ja asiakkaatkin olivat erittäin tyytyväisiä.

Mutta palatakseni asiaan, naismetsänomistajia on paljon ja aina vain yhä enemmän. Minulla on ollut ilo palvella heistä muutamia asiakkainani ja ammattilaisena on mukavaa kun asiakas tohtii kysyä ja kyseenalaistaa asioita, silloin on ammattitaito koetuksella ja asiat joutuu oikeasti perustelemaan sekä asiakkalle että itselleen.

https://www.metsalehti.fi/blogit/uusi-metsanomistaja-hytonen-rankoja-karsimassa/?utm_source=fb&utm_medium=cpm&utm_campaign=video

bottom of page