Kesän kuulumisia

Kesä on mennyt nopeaan ja hoitotöitä sekä monenlaista muutakin hommaa on saatu tehtyä. Kuvissä on taimikonhoito kohde, johon on istutattu Siperian lehtikuusia sekä männyn taimia n. 15 vuotta sitten. Pisimmät lehtikuuset ovat n. 10 metriä pitkiä ja ovat kasvaneet rehevällä pohjalla todella nopeaan. Männyt ovat myös lähteneet kohtalaisen hyvin, mutta koivun vesakko on paikoin haitannut kasvua. Taimikon hoidon jäljiltä kuviolle jää todella hyvä taimikko ja kohde tullaan harventamaan ensimmäisen kerran n. 10 vuoden kuluttua.

Recent Posts

See All

Pohjois-Iin metsätie on avattu liikenteelle

Metsätien perusparannushankkeen työt on saatu päätökseen ja tiestö on avattu raskaalle liikenteelle 30.11.-20 alkaen. Odotamme Suomen Metsäkeskuksen hyväksyntää hankkeen toteutukselle, jonka jälkeen l

Tammikuja 2

91100 Ii

© Metsätoimisto Kuukkeli Oy | Tietosuojaseloste