Pohjois-Iin metsätien runkotyöt on aloitettu

Metsätien perusparannushankkeen varsinaiset työt aloitettiin tänään kun tiehöylä aloitti tienreunojen leikkaukset. Työt alkoivat Suppilontieltä sen Virkkulantien puoleiselta osalta ja ne etenevät Suppilontietä Kivimaantielle ja Ylirannalle.

HUOM: Suppilontie voi olla poikki ajoittain poikki rummunvaihtotöiden vuoksi. Pyydämme käyttämään vaihtoehtoisia reittejä Ylirannan tai Keihäskankaan kautta.

Tiehöylällä ajettu palteet tien reunasta, jonka jälkeen sivuojan pohjat ja luiskat puhdistetaan kaivamalla kasvillisuudesta. Kaivuumaat tasataan takaluiskan taakse. Peltojen kohdalla kaivuumaat ajetaan läjitysalueelle tai tasataan "jätkänpolulle".

Recent Posts

See All

Pohjois-Iin metsätie on avattu liikenteelle

Metsätien perusparannushankkeen työt on saatu päätökseen ja tiestö on avattu raskaalle liikenteelle 30.11.-20 alkaen. Odotamme Suomen Metsäkeskuksen hyväksyntää hankkeen toteutukselle, jonka jälkeen l

Tammikuja 2

91100 Ii

© Metsätoimisto Kuukkeli Oy | Tietosuojaseloste