Pohjois-Iin metsätien runkotyöt hyvässä vauhdissa

Perusparannushankkeen runkotyöt ovat päässeet hyvään alkuun. Tietäähän sen, kun ammattimiehet ovat asialla. Kuvan otto hetkellä työmaalla työskenteli kaksi kaivinkonetta, kuorma-auto, traktori sekä tiehöylä. Torstaina työmaalle saapuu kolmas kaivinkone sekä yksi kuorma-auto lisää. Saapuva kalusto aloittaa työt Ylirannan puolelta ja etenee ampumaradan suuntaan. HUOM: Osa tiestöstä tullaan sulkemaan ajoittain liikenteeltä. Sulkemisajoista pyrimme informoimaan mahdollisuuksien mukaan. Tie suljetaan turvallisuuden ja työrauhan turvaamisen takia.

Recent Posts

See All

Pohjois-Iin metsätie on avattu liikenteelle

Metsätien perusparannushankkeen työt on saatu päätökseen ja tiestö on avattu raskaalle liikenteelle 30.11.-20 alkaen. Odotamme Suomen Metsäkeskuksen hyväksyntää hankkeen toteutukselle, jonka jälkeen l

Tammikuja 2

91100 Ii

© Metsätoimisto Kuukkeli Oy | Tietosuojaseloste