top of page

Suppilontien sorastus aloitettu

Suppilontien sorastukset aloitettiin tiistaina 10.9.-19 jakavien kerrosten levittämisellä (KaMu 0 - 55). Maanrakennus J. Päkkilällä on käytössään Reptail MM levitin, jolla murskeiden levittäminen haluttuun kerrosvahvuuteen ja leveyteen onnistuu tarkasti.

Tieosuuksille ajettavien määrien seuranta on helppoa laitteen ansiosta. Lisäksi murskeiden levitys etenee todella nopeasti.

Ajettu kerros tiivistetään jyrällä. Työn edetessä ongelmaksi muodostui Suppilontien heikko kantavuus, jonka vuoksi ajosuunta jouduttiin muuttamaan Ylirannan kautta tapahtuvaksi. Murskeiden levityksen aikana muu liikenne työmaan ohi joudutaan katkaisemaan, koska levitintä ei voi nostaa syrjään kesken levityksen.

Töiden eteneminen:

Runkotöiden osalta työt ovat edenneet vauhdilla ja nyt on kaivettuna noin 30 km, kun koko urakka on n. 50 km. Suppilon tien liikennettä joudutaan rajoittamaan toistaiseksi, koska pintamurske on vielä levittämättä. Kivimaantien murskeiden levitys alkaa kuluvalla viikolla.

bottom of page