top of page

Perusparannushankkeen tilanne


Perjantaina 11.10-19 viikkoa vaille kaksi kuukautta töiden aloituksesta Maanrakennus J. Päkkilän kaivinkone vaihtoi urakka-alueen viimeisen rummun ja teki runkotyöt urakkarajalle saakka. Näin ollen pääosa perusparannushankkeen runkotöistä on saatu valmiiksi. Työt jatkuvat murskeiden ajolla, sitten kun sää kylmenee ja tien runko kestää murskeen ajon.

Suppilontie, Palojärventie ja Mäkikankaantien osalta työt ovat viimeistelyä vaille valmiit. Viimeistelytyöt tehdään tulevana kesänä. Huomatkaa tiellä liikkuessanne, että karkea murske saattaa aiheuttaa rengasrikon, mikäli ajonopeus on liian suuri.

Kivimaantielle on ajettu jakavat kerrokset 0 - 55 mm ja 0 - 32 mm murskeesta ja hienompi kulutuskerros (0 - 16 mm) ajetaan tulevana kesänä. Työt jatkuvat myöhemmin syksyllä maan jäädyttyä murskeen ajolla Viittikankaalle ja Kallistontielle.

bottom of page